Op zoek naar een meer persoonlijke toets?

Kom je met een grotere groep naar Antwerpen? Of verkies je een privégids om op je eigen tempo Antwerpen te verkennen? Boek dan een privégids bij ons!

Plaatsen die we bezoeken

De belangrijkste toeristische trekpleisters (Legendes van Antwerpen) of een avondwandeling langs de minder bekende plekjes van de stad (De Donkere Kant van Antwerpen)? Kies uw voorkeursoptie.

Prijs

Vanaf €125 (max. 24 deelnemers, kinderen -12 niet meegerekend)

Heeft u vragen of speciale wensen? Stuur ons een e-mail: antwerp@legendstours.be

Boek nu uw privétour

Beschikbaar in het Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans. Geef de taalvoorkeur op in de 'comments' sectie.

Reviews
5 star TripAdvisor Rating 608 reviews

Supertoffe gidstour

Vandaag met 2 vriendinnen onze eigen stad bezocht (toerist in eigen land) en enorm genoten van de leuke verhalen en interessante wist je datjes... Onze gids Luc kan heel goed vertellen en ook met de nodige humor! Een tour die je zeker moet gedaan hebben om daarna te genieten van een lekker ‘bolleke’

5 star rating Google 136 reviews

Fantastische, leerzame tour met Luc!

Vorige week heb ik samen met een paar studenten de tour gedaan. Onze enthousiaste gids Luc heeft ons niet alleen interessante feitjes en verhalen verteld, maar maakte tussendoor ook grapjes en zorgde voor interactie. Hierdoor was de tour zeker de moeite waard!

5 star rating Facebook 76 reviews

Geweldige tour met Els!

We hebben echt genoten van onze tour met Els. Zij gaf ons goede tips over wat er te zien en te doen is in de stad. Zij hielp ons de geschiedenis van de stad op een toffe manier beter te begrijpen. Deze tour is een echte aanrader tijdens een bezoek aan Antwerpen!