Op zoek naar een meer persoonlijke toets?

Kom je met een grotere groep naar Brugge? Of verkies je een privégids om op je eigen tempo Brugge te verkennen? Boek dan een privétour bij ons!

Plaatsen die we bezoeken

De belangrijkste toeristische trekpleisters (Legendes van Brugge) of een avondwandeling langs de minder bekende plekjes van de stad (De Donkere Kant van Brugge)? Kies uw voorkeursoptie.

Prijs

€145

De prijs kan variëren afhankelijk van de groepsgrootte en speciale verzoeken. Heeft u vragen of speciale wensen? Stuur ons een e-mail: bruges@legendstours.be

Boek nu uw privétour

Reviews
5 star TripAdvisor Rating 4702 reviews

Louis is the best!

Een schitterende rondleiding gekregen vandaag door de historische kern van Brugge. Louis maakte er een zeer leuke tocht van met zeer veel aanbevelingen om later te verkennen. Echt aan te bevelen. Bedankt Louis voor de fantastische gidsbeurt.

5 star rating Google 241 reviews

Fantastische rondleiding

Ontzettend veel geleerd over de geschiedenis van Brugge. De rondleiding heeft ons bezoek compleet gemaakt.

5 star rating Facebook 169 reviews

Sterk aanbevolen!

De History Tour met Bram was echt goed! Hij vertelde ons zeer informatieve verhalen op een zeer aantrekkelijke manier. Tijdens de tour die 2 uur duurde, konden we elke belangrijke plaats van de stad zien. Bram was erg grappig en leek erg gemotiveerd om ons zijn geweldige thuisstad te laten zien. Sterk aanbevolen!